Fjällräven Classic oppaan kanssa

17.08.2018 - 00:00 bis 23.08.2018 - 00:00, Kebnekaise, Ruotsi, Nikkaluokta , Ruotsi

Fjällräven Classic oppaan kanssa

Kiinnostaako tunturivaellus, mutta yksin ei vielä uskalla lähteä? Tai puuttuuko kaveri jonka kanssa lähteä mukaan? Tämä vaellusmatka tarjoaa sopivasti haastetta, mukavaa seuraa, turvallisen ympäristön oppia erävaeltajan tärkeitä taitoja ja mahtavat maisemat. Vaellamme 110 km viidessä päivässä. Tällä reissulla koemme yhden Skandinavian hienoimmista erämaista Pohjois-Ruotsin suurtunturien maisemissa.

Viime vuonna toteutettiin ensimmäistä kertaa klubilaisten vaellus Fjällräven Classic –tapahtumassa eräoppaan johdolla. Reissu oli menestys ja siitä aiotaan tehdä perinne. Niinpä 365 Klubi tarjoaa jälleen mahdollisuuden osallistua legendaariseen tapahtumaan hyvässä porukassa klubin oman retkioppaan kanssa.

365 Klubin porukka kulkee reitin yhdessä eräoppaan kanssa. Samalla on mahdollista harjaantua ammattilaisen opissa erilaisissa retkeily- ja erätaidoissa: mm. teltan pystytys, reitin suunnittelu, kartanluku, suunnistus, retkikeitinten käyttö ja varusteiden ominaisuudet. Fjällräven Classic sopii aloittelevalle vaeltajalle, mutta tarjoaa haastetta myös kokeneelle kulkijalle. Matka vaatii kohtuullista peruskuntoa ja kestävyyttä, sekä kykyä kantaa omat varusteet rinkassa.

REITTI JA AIKATAULU

Fjällräven Classic on perinteinen vaellustapahtuma, jonka reitti alkaa Nikkaluoktasta, kulkee Ruotsin korkeimman huipun Kebnekaisen kylkeä ja jatkuu puuttomassa tunturierämaassa kohti pohjoista. Maali on Abiskossa 110 kilometrin vaelluksen päässä.

Starttimme Fjällräven Classic –vaellukseen on lauantaina 18.8.2018 ja maaliin saavumme 22.8.2018. Suositeltavat matkustuspäivät Kiirunaan ovat siis 17.8.2018 meno ja 23.8.2018 paluu. Tapahtuman järjestäjä huolehtii kuljetuksista Kiirunan lentokentän ja tapahtuma-alueen välillä.

Lisätietoja tapahtumasta: classic.fjallraven.com/sweden

OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Korkeintaan 9 henkilöä.

HINTA

Opastetun vaelluksen hinta on 250 €/hlö. Hintaan sisältyy suomalaisen eräoppaan palvelut ennen matkaa ja sen aikana. Lisäksi osallistuja maksaa matkansa Kiirunaan ja takaisin sekä majoituksen Kiirunassa ja Abiskossa ennen ja jälkeen vaelluksen. Voimme auttaa kimppakyytien järjestämisessä, jos halukkuutta löytyy. Esim. autojunalla Rovaniemelle ja siitä edelleen autolla Kiirunaan.

Osallistumismaksun itse Fjällräven Classic –tapahtumaan tarjoaa 365 Klubi yhdessä Fjällrävenin kanssa.

Ennen tapahtumaa kokoonnumme yhdessä keskustelemaan vaelluksesta, varusteista ja vaellukselle valmistautumisesta. Yhteyttä pidämme ennakkoon myös Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse, jotta valmistautuminen on kaikille ryhmäläisille helppoa ja vaivatonta. Vaelluksella opas hoitaa tapahtuman käytännön asiat lähdössä, maalissa ja välietapeilla. Opas on ryhmän käytettävissä koko vaelluksen ajan ja huolehtii ryhmän turvallisuudesta sekä ohjaa retkeilyn ja vaeltamisen maailmaan. Näin osallistujat voivat keskittyä nauttimaan vaelluselämyksestään turvallisesti ja vaivattomasti.

365 Klubin oppaana tällä vaelluksella toimii eräopas, lääkäri ja turvallisen retkeilyn ammattilainen Anu Usvasalo.

Ilmoittautuminen vaellukselle viimeistään 28.6.2018.

Varausmaksu 120 € maksetaan viikon kuluttua ilmoittautumisesta.

Maksuohjeet ja lisätietoja matkasta lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Tunnelmia viime vuoden vaelluksesta voi lukea blogistamme:

https://blogi.partioaitta.fi/mita-opimme-110-km-vaelluksesta-klubilaiset-fjallraven-classicissa/

Fjällräven Classic oppaan kanssa
Tickets

The following tickets are for the event of 17.08.2018 - 00:00 bis 23.08.2018 - 00:00 available.

 

Please choose one of the booking options below.

Standard
Free *

 

Here you have the opportunity to comment on our event and get in contact with other visitors.

blog comments powered by Disqus

Location Map

Organizer - Information

The organizer of this event is:
Event-Organizer: Partioaitta
Company name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
ZIP / Town: 00400 / Helsinki
Website: https://www.partioaitta.fi
Contact: Kontaktformular
Arrival

Kebnekaise, Ruotsi

Nikkaluokta
Ruotsi
Planning by car:
Landkarte / Route anzeigen


Arriving by train:
bahn.de - arrival form

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler