Vaellus Haltille

11.07.2021 - 13:00 bis 17.07.2021 - 15:00 , Halti - Kilpisjärven luontokeskus ,Enontekiö, Suomi

Vaellus Haltille

365-klubi suuntaa kesällä Haltille!

365-klubin Kebnekaisen ja Sarekin vaellukset joudutaan perumaan jo toista kesää peräkkäin Ruotsin epävarman koronatilanteen takia. Niinpä katse käännetään länsinaapurin huipuilta kotimaahan ja klubi suuntaa heinäkuussa Haltille! Tervetuloa nauttimaan hyvästä seurasta, keskiyön auringosta ja matkasta Suomen korkeimpaan pisteeseen 11-17.7.2021.

1324:n metrin korkeuteen nouseva Halti on klassikko ja yksi Suomen Lapin kauneimmista helmistä. 365-klubin kesävaelluksella on mahdollisuus kokea käsivarren erämaa, upeat vuoristomaisemat, niissä risteilevät vuolaat kosket ja Suomen suurimmat vesiputoukset yhdellä kertaa. Kesäinen keskiyön aurinko tuo matkaan oman lisänsä retkeilijöiden nauttiessa vaelluksestaan kaukana kaupunkien hulinasta. Vaellusmatkaa Haltille kertyy yhteensä noin 110 kilometriä ja reissun kohokohtana on nousu Suomen korkeimpaan pisteeseen, Haltin rajapyykille numero 303B.

Matka Haltille sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii seikkailumieltä ja hyvää kuntoa. Vaellus kestää seitsemän päivää, erämaassa nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa omat varusteensa itse koko matkan.

Vaelluksen vetää klubilaisille tuttu vaellusopas Teemu Suominen, joka viime vuodet on järjestänyt matkoja pääasiassa Ruotsissa, Grönlannissa ja Nepalissa. Teemun reissut ovat olleet erittäin suosittuja, joten varauksen kanssa kannattaa olla nopea!

Maksu- ja varausehdot:

Retken hinta on 550 euroa ja se sisältää suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana sekä retken päätöstarjoilut Kilpisjärvellä 17.7. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kaksi viikkoa ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kolme viikkoa ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

Vaellukselle mahtuu 10 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Matkapäivät ovat 11.-17.7.2021.

Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

Koronavirus

Seuraamme koronavirustilannetta tiiviisti ja noudatamme sen suhteen aina viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Nykytiedon valossa virus ei tartu niin herkästi ulkoilmassa, mutta noudatamme silti mahdollisuuksien rajoissa esimerkiksi etäisyysohjeita ja huolehdimme hygieniasta normaalia tarkemmin. Jos osallistujaalla on pieniäkin oireita ennen lähtöä tai tieto mahdollisesta altistumiesta, tulee tämän jättäytyä pois vaellukselta. Suosittelemme koronatestissä käyntiä ennen matkalle lähtöä.
Jos vaellus joudutaan koronavirustilanteen ja/tai viranomaissuositusten takia perumaan, palautetaan osallistumismaksu osallistujille kokonaan. 

Vaellus Haltille
Tickets

The following tickets are for the event of 11.07.2021 - 13:00 bis 17.07.2021 - 15:00 available.

 

Please choose one of the booking options below.

Standard
Free *

 

Here you have the opportunity to comment on our event and get in contact with other visitors.


Organizer - Information

The organizer of this event is:

Event-Organizer
Company name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
ZIP / Town: 00400 / Helsinki
Website: https://www.partioaitta.fi
Contact: Kontaktformular
Arrival

Halti - Kilpisjärven luontokeskus
Käsivarrentie 14145
99490 Enontekiö
Suomi
Planning by car:
Landkarte / Route anzeigen


Arriving by train:
bahn.de - arrival form

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler