PERUTTU: 365-klubin talviretkikurssi Nuuksiossa

06.03.2021 - 11:00 bis 07.03.2021 - 16:00 , Nuuksion kansallispuisto ,Espoo, Suomi

PERUTTU: 365-klubin talviretkikurssi Nuuksiossa

Kevättalvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, pimeä luminen metsä ja lämpöä räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

365-klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretkikurssin Nuuksioon 6.-7. maaliskuuta 2021. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn saloja ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Nuuksiossa on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

Talviretkeilyn salat
Talviretki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen talvisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

Ohjelma
Tapaamme Nuuksion kansallispuistossa Haukkalammen opastuvalla lauantaina 6.3. kello 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä iltapäivään mennessä. Vaellamme viikonlopun aikana noin 20-kilometrisen lenkin Nuuksion metsissä ja leiriydymme Iso-Holman tulipaikalle iltanuotion ääreen lettujen paistoon ja talviyön viettoon.

Retkelle mahtuu mukaan 15 osallistujaa ja sen hinta on 124 euroa. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse läpi viikonlopun. Tarkempi varustelista jaetaan osallistujille hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta. Hinta sisältää oppaan palvelujen lisäksi nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla.
Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

Maksu- ja varausehdot:
Nuuksion talviretki maksaa 124 euroa (sis. alv 24%). Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksuaikaa on kaksi viikkoa. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua peruutustapauksessa yleensä palauteta. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.
Seuraamme tarkoin ajankohtaisia viranomaisohjeita ja retken peruuntuessa koronasäädösten takia palautetaan osallistumismaksu osallistujille kokonaan.

Mukaan mahtuu 15 klubilaista. Osallistujilla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

Lisätietoa retkestä antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.


PERUTTU: 365-klubin talviretkikurssi Nuuksiossa
Tickets

The following tickets are for the event of 06.03.2021 - 11:00 bis 07.03.2021 - 16:00 available.

 

Please choose one of the booking options below.

Standard
Free *

 

Here you have the opportunity to comment on our event and get in contact with other visitors.


Location Map

Organizer - Information

The organizer of this event is:

Event-Organizer
Company name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
ZIP / Town: 00400 / Helsinki
Website: https://www.partioaitta.fi
Contact: Kontaktformular
Arrival

Nuuksion kansallispuisto
Kattilantie 48
02820 Espoo
Suomi
Planning by car:
Landkarte / Route anzeigen


Arriving by train:
bahn.de - arrival form

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler