PERUTTU: 365-klubin talviretkikurssi Helvetinjärvelle

13.03.2021 - 11:00 bis 14.03.2021 - 16:00 , Helvetinjärven kansallispuisto ,Ruovesi, Suomi

PERUTTU: 365-klubin talviretkikurssi Helvetinjärvelle

Kevättalvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, luminen metsä ja lämpöä räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretkikurssin Helvetinjärven kansallispuistoon 13.-14.3.2021. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn alkeita ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Helvetinjärvellä on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

Talviretkeilyn salat
Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen lumisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

Ohjelma
Tapaamme Kankimäen parkkipaikalla karkauspäivänä, lauantaina 13.3. klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä iltapäivään mennessä. Vaellamme viikonlopun aikana vajaa 20-kilometrisen lenkin Helvetinjärven metsissä ja leiriydymme Haukanhiedan upealle tulipaikalle iltanuotion ääreen lettujen paistoon ja yön viettoon.

Retkelle mahtuu mukaan 15 osallistujaa ja sen hinta on 124 euroa. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse läpi viikonlopun. Tarkempi varustelista jaetaan osallistujille hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta. Hinta sisältää oppaan palvelujen lisäksi nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla.
Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

Maksu- ja varausehdot:
Nuuksion talviretki maksaa 124 euroa (sis. alv 24%). Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksuaikaa on kaksi viikkoa. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua peruutustapauksessa  yleensä palauteta. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.
Seuraamme tarkoin ajankohtaisia viranomaisohjeita ja retken peruuntuessa koronasäädösten takia palautetaan osallistumismaksu osallistujille kokonaan.

Mukaan mahtuu 15 klubilaista. Osallistujilla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.
Lisätietoa retkestä antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.PERUTTU: 365-klubin talviretkikurssi Helvetinjärvelle
Tickets

The following tickets are for the event of 13.03.2021 - 11:00 bis 14.03.2021 - 16:00 available.

 

Please choose one of the booking options below.

Standard
Free *

 

Here you have the opportunity to comment on our event and get in contact with other visitors.


Location Map

Organizer - Information

The organizer of this event is:

Event-Organizer
Company name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
ZIP / Town: 00400 / Helsinki
Website: https://www.partioaitta.fi
Contact: Kontaktformular
Arrival

Helvetinjärven kansallispuisto
Helvetinkoluntie 770
34870 Ruovesi
Suomi
Planning by car:
Landkarte / Route anzeigen


Arriving by train:
bahn.de - arrival form

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler