365 Klubin Talviretki Repovedelle

10.03.2018 - 11:00 bis 11.03.2018 - 16:00, Repoveden kansallispuisto, Kouvola , Suomi

365 Klubin Talviretki Repovedelle

Kevättalvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, keväinen luminen metsä ja valoa räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

MISSÄ?

365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretken Repoveden kansallispuistoon 10.-11. maaliskuuta 2018. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn saloja ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Repovedellä on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

KENELLE?

Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen lumisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä vain nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

MILLOIN?

Tapaamme Repovedellä Lapinsalmen parkkipaikalla lauantaina 10.3. klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä 11.3. iltapäivään mennessä.

REITIN PITUUS?

Vaellamme viikonlopun aikana vajaa 20-kilometrisen lenkin Repoveden metsissä ja leiriydymme Karhulahden vuokrakodan ympäristöön iltanuotiolle lettujen paistoon ja yön viettoon.

RETKEN HINTA?

Retkelle mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja sen hinta on 95 euroa. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse. Tarkempi varustelista jaetaan hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta. Hinta sisältää nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla, muilta osin osallistujat vastaavat ruokailuistaan itse. Autamme mielellämme myös kimppakyytien järjestämisessä paikan päälle, kunhan osallistujalista on kasassa.

Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

Osallistujalla tulee olla oma voimassaoleva vakuutus.

LISÄTIETOA?

Lisätietoa viikonlopusta antaa 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.


365 Klubin Talviretki Repovedelle
Tickets

The following tickets are for the event of 10.03.2018 - 11:00 bis 11.03.2018 - 16:00 available.

 

Please choose one of the booking options below.

Standard
Free *

 

Here you have the opportunity to comment on our event and get in contact with other visitors.

blog comments powered by Disqus

Location Map

Organizer - Information

The organizer of this event is:
Event-Organizer: Partioaitta
Company name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
ZIP / Town: 00400 / Helsinki
Website: https://www.partioaitta.fi
Contact: Kontaktformular
Arrival

Repoveden kansallispuisto
Kuismantie 990
47910 Kouvola
Suomi
Planning by car:
Landkarte / Route anzeigen


Arriving by train:
bahn.de - arrival form

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler