365 Klubin talviretki Nuuksioon helmikuussa

03.02.2018 - 11:00 bis 04.02.2018 - 15:20, Retki, ,

365 Klubin talviretki Nuuksioon helmikuussa

3.-4.2.2018 Nuuksion kansallispuistossa. Talvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, pimeä luminen metsä ja valoa räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

Missä?

365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretken Nuuksioon 3.-4. helmikuuta 2018. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn saloja ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Nuuksiossa on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

Kenelle?

Talviretki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen talvisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä vain nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

Milloin?

Tapaamme Nuuksion kansallispuistossa Kattilan parkkipaikalla lauantaina 3.2.2018 klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä 4.2. iltapäivään mennessä.

Reitin pituus?

Vaellamme viikonlopun aikana vajaa 20-kilometrisen lenkin Nuuksion metsissä ja leiriydymme Iso-Holman tulipaikalle iltanuotion ääreen lettujen paistoon ja talviyön viettoon.

Retken hinta?

Retkelle mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja sen hinta on 95 euroa. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse. Tarkempi varustelista jaetaan hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta. Hinta sisältää nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla, muilta osin osallistujat vastaavat ruokailuistaan itse. Autamme mielellämme myös kimppakyytien järjestämisessä paikan päälle, kunhan osallistujalista on kasassa.

Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

Lisätietoa?

Lisätietoa viikonlopusta antaa 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

365 Klubin talviretki Nuuksioon helmikuussa
Tickets

The following tickets are for the event of 03.02.2018 - 11:00 bis 04.02.2018 - 15:20 available.

 

Please choose one of the booking options below.

Standard
Free *

 

Here you have the opportunity to comment on our event and get in contact with other visitors.

blog comments powered by Disqus

Location Map

Organizer - Information

The organizer of this event is:
Event-Organizer: Partioaitta
Company name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
ZIP / Town: 00400 / Helsinki
Website: https://www.partioaitta.fi
Contact: Kontaktformular
Arrival

Retki


Planning by car:
Landkarte / Route anzeigen


Arriving by train:
bahn.de - arrival form

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler