365 Klubin offarilaskuviikko Pyhällä

18.04.2018 - 11:00 bis 22.04.2018 - 16:00, Pyhätunturi, Pyhätunturi , Suomi

365 Klubin offarilaskuviikko Pyhällä

365 Klubi ottaa huhtikuussa sukset ja laudat kainaloon ja lähtee Pyhätunturin takamaastoon laskemaan offareita! Klubilaisten Rinteestä takamaastoon -viikko järjestetään 18.-22.4.2018.

365 Klubi ja Pyhätunturi järjestävät Teemu Suomisen johdolla mahdollisuuden lähteä kokeilemaan offarilaskua ja skitouringia ehkä ensimmäistä kertaa! Pyhän alueen maastolaskureitit ovat Suomen parhaimmistoa ja huhtikuussa tarjolla on viisi päivää laskemisen riemua, koskematonta puuteria, lumiturvallisuusoppia ja hyvää seuraa Lapin keväthangilla hienon harrastuksen äärellä.

365 Klubi järjestää ansiantuntevien oppaiden kanssa mahdollisuuden lähteä kokeilemaan skinnauksen saloja turvallisesti. Rinteestä offareille -viikko sisältää luentoja ja käytännön opetusta lumiturvallisuudesta, tietoa ja apua varusteisiin sekä viisi päivää laskemista niin mäessä kuin takamaastossakin. Viikon huippuna teemme muutaman eripituisen skinnailuretkipäivän Pyhä-Luoston kansallispuistoalueella sijaitseville vapaalaskureiteille.

Osallistujien tulee omata hyvät perustaidot laskemiseen rinteissä. Ei ole väliä onko jaloissa sukset, telemarkit tai lumilauta, mutta laskuvarmuutta tulisi olla takataskussa jo valmiina. Ihan aloittelijan ei siis kannata vielä takamaastoihin lähteä. Omat varusteet eivät kuitenkaan ole välttämättömät, tarvittavaa kalustoa voi vuokrata paikan päältä.

Rinteestä offareille -viikko maksaa 400 euroa ja se järjestetään 18.-22. huhtikuuta. Hinta sisältää majoituksen hyvin varustelluissa PyhäSuites-mökeissä, lumiturvallisuuskoulutuksen, oppaiden palvelut lasku- ja koulutuspäiville sekä päätösruokailun ravintola Coloradossa Pyhällä. Hinta ei sisällä muita ruokia, mahdollisia varustevuokria eikä ylimääräisiä hissilippuja yhteisten laskupäivien lisäksi. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova ja ilmoittautuminen on ostopäätös.

Mukaan mahtuu kymmenen klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 18 vuotta. Osallistujilla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

Autamme mielellämme mm. kimppakyytien järjestämisessä Pyhälle, kunhan osallistujat ovat kasassa.

Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

365 Klubin offarilaskuviikko Pyhällä
Tickets

The following tickets are for the event of 18.04.2018 - 11:00 bis 22.04.2018 - 16:00 available.

 

Please choose one of the booking options below.

Standard
Free *

 

Here you have the opportunity to comment on our event and get in contact with other visitors.

blog comments powered by Disqus

Location Map

Organizer - Information

The organizer of this event is:
Event-Organizer: Partioaitta
Company name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
ZIP / Town: 00400 / Helsinki
Website: https://www.partioaitta.fi
Contact: Kontaktformular
Arrival

Pyhätunturi
Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi
Planning by car:
Landkarte / Route anzeigen


Arriving by train:
bahn.de - arrival form

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler