365 Klubin Talviretki Nuuksioon maaliskuussa

17.03.2018 - 11:00 bis 18.03.2018 - 16:00, Nuuksion kansallispuisto, Espoo , Suomi

365 Klubin Talviretki Nuuksioon maaliskuussa

Kevättalvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, keväinen luminen metsä ja valoa räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

MISSÄ?

365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretken Nuuksioon 17.-18. maaliskuuta 2018. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn saloja ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Nuuksiossa on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

KENELLE?

Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen lumisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä vain nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

MILLOIN?

Tapaamme Nuuksion kansallispuistossa Kattilan parkkipaikalla  lauantaina 17.3.2018 klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä 18.3. iltapäivään mennessä.

REITIN PITUUS?

Vaellamme viikonlopun aikana vajaa 20-kilometrisen lenkin Nuuksion metsissä ja leiriydymme Iso-Holman tulipaikalle iltanuotion ääreen lettujen paistoon ja yön viettoon.

RETKEN HINTA?

Retkelle mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja sen hinta on 95 euroa. Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse. Tarkempi varustelista jaetaan hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta. Hinta sisältää nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla, muilta osin osallistujat vastaavat ruokailuistaan itse. Autamme mielellämme myös kimppakyytien järjestämisessä paikan päälle, kunhan osallistujalista on kasassa.

Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

Osallistujalla tulee olla oma voimassaoleva vakuutus.

LISÄTIETOA?

Lisätietoa viikonlopusta antaa 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

365 Klubin Talviretki Nuuksioon maaliskuussa
Tickets

Folgende Tickets sind für die Veranstaltung vom 17.03.2018 - 11:00 bis 18.03.2018 - 16:00 verfügbar.

 

Bitte wählen Sie eine der unten stehenden Buchungsoptionen aus.

Standard
Kostenlos *

 

Hier haben Sie die Möglichkeit unsere Veranstaltung zu Kommentieren und mit anderen Besuchern in Kontakt zu treten.

blog comments powered by Disqus

Location Map

Veranstalterinformation

Der Veranstalter dieser Veranstaltung ist:
Veranstalter: Partioaitta
Firma/Name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
PLZ / Ort: 00400 / Helsinki
Webseite: https://www.partioaitta.fi
Kontakt: Kontaktformular
Anreise

Nuuksion kansallispuisto
Kattilantie 48
02820 Espoo
Suomi
Planung mit dem Auto:
Landkarte / Route anzeigen


Anreise per Bahn:
bahn.de - Anreiseformular

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler