365 Klubin perinteinen Kebnekaisen vaellus

26.06.2018 - 16:00 bis 30.06.2018 - 16:00, Kebnekaise, Ruotsi, Nikkaluokta , Ruotsi

365 Klubin perinteinen Kebnekaisen vaellus

Tervetuloa jälleen Partioaitan 365 Klubin matkaan kokemaan keskiyön aurinko Ruotsin korkeimmalle vuorelle Kebnekaiselle!

2100 metrin korkeuteen nouseva Ruotsin huippu ympäröivine vaellusmaastoineen on yksi Ruotsin Lapin kauneimmista helmistä. Partioaitan 365 Klubin viiden päivän kesävaelluksella on mahdollisuus kokea pohjoisen vuoristoinen erämaa, solisevat vuoristopurot, upeat järvimaisemat ja pohjolan Alppien huiput yhdellä kertaa. Kesän laskematon aurinko tuo vaellukseen oman lisänsä retkeilijöiden saadessa nauttia yönsä upeassa suven valossa kaukana kaupunkien hulinasta. Vaellusmatkaa kertyy yhteensä noin 60 kilometriä ja reissun kohokohtana on nousu Ruotsin korkeimman vuoren Kebnekaisen huipulle!

Matka Kebnekaiselle sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille, mutta vaatii hyvää kuntoa. Vaellus on oiva mahdollisuus haastaa itsensä hieman perinteisten tunturivaellusreittien ulkopuolella ja samalla hyvä ja turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen suomalaisten oppaiden kanssa. Vaelluksella nukutaan teltoissa ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan omat varusteensa.

Vaelluksen vetää Klubin vaellusopas Teemu Suominen. Teemun reissut ovat olleet erittäin suosittuja, joten kannattaa olla nopea!

Retken hinta on 490 euroa a se sisältää suomalaisten oppaiden (2) palvelut ennen matkaa ja sen aikana, ruokailun ja saunan Kebnekaisen tunturiasemalla sekä retken päätösruokailun Nikkaluoktan Skáidi-ravintolassa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä mahdollisia majoituksia Kebnekaisen tunturiasemalla. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova ja ilmoittautuminen on ostopäätös.

Vaellukselle mahtuu 15 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Osallistujilla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus. Matkapäivät ovat 26.-30. kesäkuuta.

Autamme mielellämme järjestelyissä ja mm. kimppakyytien järjestämisessä kunhan osallistujat ovat kasassa.

Kebnekaisen voi yhdistää seuraavan viikon Sarek-vaellukseen yhteishintaan 920 euroa, jolloin matka-aika on 26.6.-8.7.2018.

Osallistujalla tulee olla oma voimassaoleva vakuutus.

Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

Lue lisää kesän 2017 Kebnekaisen vaelluksesta blogissa.

365 Klubin perinteinen Kebnekaisen vaellus
Tickets

Folgende Tickets sind für die Veranstaltung vom 26.06.2018 - 16:00 bis 30.06.2018 - 16:00 verfügbar.

 

Bitte wählen Sie eine der unten stehenden Buchungsoptionen aus.

Standard
Kostenlos *

 

Hier haben Sie die Möglichkeit unsere Veranstaltung zu Kommentieren und mit anderen Besuchern in Kontakt zu treten.

blog comments powered by Disqus

Location Map

Veranstalterinformation

Der Veranstalter dieser Veranstaltung ist:
Veranstalter: Partioaitta
Firma/Name: Partioaitta
Herr Jussi Verkkonen
PLZ / Ort: 00400 / Helsinki
Webseite: https://www.partioaitta.fi
Kontakt: Kontaktformular
Anreise

Kebnekaise, Ruotsi

Nikkaluokta
Ruotsi
Planung mit dem Auto:
Landkarte / Route anzeigen


Anreise per Bahn:
bahn.de - Anreiseformular

Flug | Hotel | Mietwagen

 

 

 
 
back to top
SessionHandler